2014 m. spalio 15 d., trečiadienis

Meilė

"Įsivaizduokite save mažu 5-6 metų vaiku. Pažvelkite tam vaikui giliai į akis. Pasistenkite pamatyti gilų liūdesį ir suprasti, kad šis liūdesys dėl meilės jums. Ištieskite rankas ir apkabinkite tą mažylį, priglauskite jį prie krūtinės. Pasakykite jam, kaip stipriai jį mylite. Pasakykite, kad jūs žavitės jo protu, o jeigu jis daro klaidų, tai juk nieko tokio, visi jas daro. Pažadėkite jam, kad visada ateisite jam į pagalbą, jeigu to reikės. Dabar tegu vaikas pasidaro labai mažas, žirnio didumo. Padėkite jį sau į širdį, tegu jis ten apsigyvena. Kai žvelgsite žemyn, jūs matysite jo mažytį veidelį ir galėsite atiduoti jam visą savo, jam tokią svarbią, meilę.
Dabar įsivaizduokite savo motiną, kai jai buvo 4-5 metai, išsigandusią ir trokštančią meilės. Ištieskite jai savo rankas ir pasakykite, kaip jūs ją mylite. Pasakykite jai, kad ji gali jumis pasikliauti, nežiūrint į nieką. Kai ji nusiramins ir pasijus saugi, padėkite ją į savo širdį.
Padarykite tą patį su savo tėvu ir raskite jam vietelę šalia savęs ir motinos. Mylėkite juos visus, nes nėra nieko šventesnio už meilę mažiems vaikams. Pajuskite šilumą, sklindančią per jūsų kūną, švelnumą. Tegu šie jausmai pradeda keisti jūsų gyvenimą…"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą