2014 m. spalio 15 d., trečiadienis

" Nutela "



1-1 / 2 puodeliai lazdyno

3/4 puodelio miltinio cukraus (ryžių)

1/4 puodelio kakavos miltelių (pvz pupmedžio)

3 šaukštai augalinio aliejaus

1 šaukštas migdolų aliejus

2 šaukštai paprasto migdolų pieno

1-1 / 2 šaukšteliai grynos vanilės ekstrakto

smulkinti kombainu ar blenderiu iki vientisos masės riešutus ir tada sudėti likusius ingridientus, toliau smulkinti iki vientisos masės.
Photo: " Nutela "

1-1 / 2 puodeliai lazdyno 

     3/4 puodelio miltinio cukraus (ryžių) 

     1/4 puodelio kakavos miltelių (pvz pupmedžio)

     3 šaukštai augalinio aliejaus 

     1 šaukštas migdolų aliejus 

     2 šaukštai paprasto migdolų pieno 

     1-1 / 2 šaukšteliai grynos vanilės ekstrakto 

smulkinti kombainu ar blenderiu iki vientisos masės riešutus ir tada sudėti likusius ingridientus, toliau smulkinti iki vientisos masės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą